Veghelse Vaderdag Vlooienmarkt Biedt Gratis Kramen Aan Maatschappelijke Organisaties

Ieder jaar transformeert de markt in Veghel tot een bruisend centrum van gezelligheid tijdens de traditionele Vaderdag Vlooienmarkt, een evenement met een rijke historie, georganiseerd door de enthousiaste leden van de Kuussegatters en het Sint Barbaragilde.

Dit jaar zetten we deze traditie voort met een bijzondere toevoeging. In een tijd waarin het belang van maatschappelijke betrokkenheid en ondersteuning nooit eerder zo duidelijk was, hebben we besloten om iets terug te geven aan de gemeenschap die ons evenement elk jaar tot een groot succes maakt. Daarom bieden we twee gratis kramen aan voor lokale maatschappelijke organisaties uit Meierijstad die een belangrijke bijdrage leveren aan de samenleving.

Onze gemeenschap kent veel organisaties die zich dag in, dag uit inzetten voor het welzijn van anderen. Van liefdadigheidsinstellingen tot culturele verenigingen, deze organisaties maken een wereld van verschil in het leven van velen. Wij geloven dat het aanbieden van deze gratis kramen niet alleen een kans is voor deze organisaties om wat extra inkomsten te genereren en hun belangrijke werk te promoten, maar ook een manier voor ons als gemeenschap om onze waardering te tonen voor hun onvermoeibare inzet.

Aanmelden om kans te maken op deze gratis kramen kan via https://gratiskraam.gildeveghel.nl. We moedigen alle maatschappelijke organisaties in Meierijstad aan om deze unieke kans te grijpen. Zorg dat je aanmelding voor 20 april bij ons binnen is. De gelukkige winnaars zullen via een loting worden gekozen en bekendgemaakt.

Laten we samenwerken om van de Veghelse Vaderdag Vlooienmarkt een nog groter succes te maken, terwijl we tegelijkertijd het fantastische werk dat binnen onze gemeenschap wordt verricht, vieren en ondersteunen. We kijken uit naar jullie aanmeldingen.

Wil je als nog een kraam huren op onze gezellige markt dan kan dit via https://shop.gildeveghel.nl.