Vaderdag Vlooienmarkt Veghel: Kraamverkoop start vrijdag 8 maart.

Zondag 16 juni 2024 vindt in het Veghelse centrum en op de Markt de traditionele jaarlijkse Veghel Vaderdag Vlooienmarkt plaats. De online kraamverhuur ‘gaat los’: vanaf vrijdag 8 maart kun je online je eigen kraam huren via https://shop.gildeveghel.nl. Uit de nog beschikbare plaatsen kies je zelf je kraam. Na betaling is die meteen voor je gereserveerd.

Snuffelen en handelen met voor ieder wat wils
Alle marktkooplui met oude spullen zijn van harte welkom. Als echte koopjesjagers weten we hoe leuk het is om langs volgestapelde kramen te lopen en op je gemak door de uitgestalde spullen te snuffelen. Je vindt die oude LP die je al lang zocht. Of je loopt tegen dat te gekke kledingstuk aan waar je net behoefte aan had. En dan is het de kunst om niet té enthousiast te kijken maar ‘cool’ te vragen wat de marktverkoper ervoor wil hebben…     

Online kraamverhuur
Vanaf vrijdag 8 maart kun je via https://shop.gildeveghel.nl je kraam huren. Uit de nog beschikbare plaatsen kies je zelf een kraam, die je met één muisklik reserveert. Betalen gaat gemakkelijk via een beveiligde iDEAL-verbinding. Na inschrijving krijg je meteen de bevestiging per e-mail of sms.

Non-profit organisaties kunnen gratis kraam winnen
Nieuw dit jaar is een loting waarbij non-profit organisaties twee kramen kunnen winnen voor de Vaderdag Vlooienmarkt Veghel. Deze non-profit organisaties kunnen zich tot 15 maart aanmelden om kans te maken op deze leuke prijs.

Vlooienmarkt Dienstenveiling
De Veghel Vaderdag Vlooienmarkt trekt ieder jaar veel bezoekers: verzamelaars, snuffelaars, koopjesjagers en mensen die gewoon een kijkje willen nemen of de sfeer te proeven. En dat laatste kan ook prima op alle terrassen op de Markt. Ook dit jaar met live-optreden en de diensten- en goederenveiling. En we hebben geweldige kavels voor jullie in petto. Onze oprechte dank gaat uit naar de Veghelse ondernemers die deze fantastische kavels beschikbaar hebben gesteld. Dankzij hun vrijgevigheid kunnen we een geweldige veiling organiseren en de opbrengsten ten goede laten komen aan onze carnavalsvereniging.