Kaartverkoop voor parkfeest op zaterdag 2 september gestart

Singer-songwriter Rob Dekay is de hoofdact tijdens de eerste editie van Julianapark Live! op zaterdag 2 september. Het Julianapark in Veghel staat die dag vanaf 20.30 uur in het teken van diverse muzikale optredens. De kaartverkoop voor dit zomers feestje is inmiddels gestart. 

Met een bezoek aan Julianapark Live! wordt dit jaar de zomervakantie muzikaal en feestend afgesloten. De ‘kuil’ achter de Bernadetteschool wordt hiervoor omgetoverd tot een sfeervol festivalterrein. De organiserende c.v. De Kuussegatters meldt trots Rob Dekay en band te hebben kunnen strikken voor een spetterend live optreden. Hier moet je bij zijn!

Mol en Judas
Rob Dekay (36) is een Nederlandstalige singer-songwriter die ook bekend is als dé Mol uit het twintigste seizoen van ‘Wie is de Mol’ en als Judas uit The Passion 2021, waarna hij een nummer 1 hit scoorde met ‘Ik ben maar een mens’. Dit jaar was Dekay te zien in het televisieprogramma ‘Het Perfecte Plaatje’ in Zuid-Afrika. Hij maakt eigenzinnige Nederlandstalige liedjes met country en folk-invloeden. Zijn debuutalbum ‘Alles Gaat Voorbij’ dateert uit 2016. Zijn tweede studioalbum met de titel ‘Aangenaam’ (2020) bereikte de Album Top 10. Het is een mix van uptempo nummers en ballads, waarin duidelijk zijn liefde voor countrypop en bluegrass naar voren komt. Dekay werkte samen met Ilse DeLange, Guus Meeuwis en Diggi Dex.

Gevarieerde line-up
Naast Rob Dekay vermeldt de gevarieerde line-up verder een optreden van zanger Yves Berendse, bekend van de hit ‘Zin in jou’. De te gekke live band Disco Snolly Live brengt een hommage aan het beste van de 70’s en 80’s gemixt met de mogelijkheden van nu. Hun spektakelshow is een volledig met spiegeltjes beplakte achtbaan door het beste muzikale tijdperk dat er ooit is geweest. DJ Tim Schellekens en het duo Joost & Sander verzorgen de warming-up en zijn het smeermiddel tussen de optredens.

Kaartverkoop
De kaartverkoop voor Julianapark Live! is inmiddels gestart. Tickets kosten € 11,-. Voor Julianapark Live! geldt een minimale leeftijd van 18 jaar. Het evenement duurt van 20.30 tot 01.00 uur.
Ga voor kaartverkoop naar: www.kuussegatters.nl/kaartverkoop-julianapark-live/