Nominaties Kleurrijk Kuussegat bekend

Dankzij de leerlingen van de Veghelse basisscholen ziet het winkelcentrum van Veghel er deze carnavalsperiode weer éxtra kleurrijk uit. Begeleid door de meest swingende hofkapel van Kuussegat, de Kuussebloazers heeft Jeugdprins Nigel d’n Urste, samen met zijn adjudanten Jens en Timme, hofnar Thomas en Jeugdboerenbruidspaar Lola en Riv de nominaties voor Kleurrijk Kuussegat bekendgemaakt.

Het kleurrijke gezelschap trok zaterdagmiddag door het centrum om de bijbehorende oorkondes uit te reiken. Zowel bij de etalages, als bij de kleurrijke creaties zijn er drie genomineerden verrast. De punten hiervoor werden toegekend door de Jeugdprins, zijn adjudanten, hofnar en het Jeugdboerenbruidspaar.

De volgende carnavaleske creaties zijn genomineerd:

Groep 5, BS De Uilenbrink (te zien bij MKC Moto Veghel én Siepies)

Groep 8, BS ’t Ven (te zien bij Van Herwaarden Interieurs)

Groep 8, De Tuimelaar (te zien bij JES Lingerie)


De volgende etalages zijn genomineerd:

Azalea

Vermeulen Bonbons

JES Lingerie

Stemmen via Instagram
Het stemmen op de uiteindelijke winnaars is natuurlijk aan het publiek. Helemaal in de lijn van de jeugd gaat dat dit jaar voor het eerst via de Instagrampagina van c.v. de Kuussegatters. Tot en met aanstaande donderdag 8 februari 12.00 uur kan er op de genomineerde etalages en carnavaleske creaties worden gestemd. De winnaar van de mooiste creaties én de mooiste etalage worden zaterdag 10 februari, na afloop van de Jeugdoptocht, bekendgemaakt in de tent op de Kuussemèrt.