Het nieuwe boerenbruidspaar van Kuussegat zijn dit jaar Marc en Hanneke Biemans. Marc en Hanneke zijn getrouwd en wonen samen met Anne (25), Julia (23), Bob (19) en hond Bets op de Scheifelaar in Veghel.

Marc is een heuse kattenmepper, een Helmonder, maar woont inmiddels al weer 30 jaar in Veghel. Daar runt hij sinds 2004 ook zijn eigen bedrijf Bi-Tech Nederland. Bi-Tech is specialist in stalen buizen en buistoepassingen en het bewerken daarvan. Naast staal houdt Marc zich ook bezig met bier. Marc is namelijk mede-oprichter van brouwerij ‘De Vleeghel’ op de Noordkade. Daarmee is zijn droom ‘een mooie Veghelse ambachtelijke bierbrouwerij’ werkelijk geworden.

Naast Marc staat zijn vrouw Hanneke. Ook een kattenmepper maar opgegroeid in Veghel in een echt carnavalsgezin. Hanneke is lange tijd tandartsassistente geweest en nu als vrijwilligster aan het werk bij hospice ‘de Goudsbloem’ in Veghel. Samen met Hannie (getuigen) is Hanneke lid van de muziekband BZT. Hanneke en Marc zijn echte gezelligheidsdieren en houden op z’n tijd van een heerlijk diner of borrelen met familie en vrienden.

Samen met het viertal getuigen en onze kinderen en aanhang gaan we er een fantastische carnaval van maken! Vijf kirre elluf, ’t gu vanzelluf!

Getuigen Boerenbruidspaar
Theo en Hannie van Geel zijn de getuigen van het boerenbruidspaar Marc en Hanneke. Theo is geboren en opgegroeid in Papgat (Sint-Oedenrode), waar hij als kind al in de staalbak van het ouderlijk bedrijf Stalo Medico zat. Inmiddels heeft hij zijn eigen staalbedrijf ‘TheoDoors’, gevestigd aan de Amert in Veghel. Waar ze alweer heel wat jaren pareltjes van stalen interieur delen maken. Hannie is geboren en opgegroeid in Pieregat (Steensel). Zij werkt bij MKC MOTO in Veghel aan de Molenstraat. Een winkel met een groot aanbod aan motorkleding, motorhelmen en accessoires. Samen hebben Theo en Hannie twee prachtige dochters Mirthe (21) en Meike (18). Hun gezamenlijke hobby’s? Ze houden van lekker uiteten, toeren in de (groene) V8 auto’s, oldtimers of wat nieuwere auto’s…

Gerard en Petra van den Biggelaar bestaan net als carnavalsvereniging de Kuussegatters 55 jaar. Ze zijn 30 jaar getrouwd en wonen op het Spoorven. Samen hebben zij 3 kinderen, Rob (24), Lisa (23) en Cas (20). Ook Marc, de vriend van Lisa en Eva, de vriendin van Rob, zijn regelmatig in Huize Biggelaar te vinden. Een drukke en gezellige bedoeling! Gerard is geboren en getogen in Heikrikkeland (Mariaheide) en Petra in (Boekel). Ruim dertig jaar geleden maakte ze de goede beslissing om naar Kuussegat te verhuizen. Gerard werkt als bedrijfsleider bij meubelfabriek Prima. In zijn vrije tijd fietst hij graag, zowel op een wielrenfiets als mountainbike bij Wielrenclub Mariaheide of samen met vrienden. Petra werkt als transferverpleegkundige in ziekenhuis Bernhoven. Zij wandelt graag met vriendinnen waarna ze samen een borreltje pakken. Gezellig! Samen genieten ze met volle teugen van een spelletje spelen met het gezin, vrienden of familie.

Theo, Hannie, Gerard en Petra kijken ernaar uit om carnaval te vieren samen met Marc en Hanneke. Het kersverse zestal en hun grote club aan familie en vrienden gaan er een groot feest van maken. Alaaf!