Nieuw tijdens de Vaderdag Vlooienmarkt Veghel: ‘auto-kraam-plaatsen’

Zondag 18 juni 2023 vindt in het Veghelse centrum en op de Markt de traditionele jaarlijkse Veghel Vaderdag Vlooienmarkt plaats. De online kraamverhuur ‘gaat los’: vanaf zondag 12 maart kun je online je eigen kraam huren via https://shop.gildeveghel.nl. Uit de nog beschikbare plaatsen kies je zelf je kraam. Na betaling is die meteen voor je gereserveerd. Dit jaar kun je ook plaatsen huren waarbij je je auto op het terrein naast je gehuurde kraam kwijt kunt.  

Snuffelen en handelen met voor ieder wat wils
Alle marktkooplui met oude spullen zijn van harte welkom. Als echte koopjesjagers weten we hoe leuk het is om langs volgestapelde kramen te lopen en op je gemak door de uitgestalde spullen te snuffelen. Je vindt die oude LP die je al lang zocht. Of je loopt tegen dat te gekke kledingstuk aan waar je net behoefte aan had. En dan is het de kunst om niet té enthousiast te kijken maar ‘cool’ te vragen wat de marktverkoper er voor wil hebben…

Online kraamverhuur
Vanaf zondag 12 maart kun je via https://shop.gildeveghel.nl je kraam huren. Uit de nog beschikbare plaatsen kies je zelf een kraam, die je met één muisklik reserveert. Betalen gaat gemakkelijk via een beveiligde iDEAL-verbinding. Na inschrijving krijg je meteen de bevestiging per e-mail of sms.

Nieuw: je auto naast je kraam
Primeur voor dit jaar is, dat je op het parkeerterrein aan de Deken van Miertstraat een plaats kunt huren waar je je auto de hele dag bij je kraam kunt laten staan. ‘Dit is nieuw’, vertelt de Vlooienmarkt Commissie, ‘We hoorden van huurders dat ze hun auto graag bij hun kraam wilden parkeren om zo makkelijker uit te laden en op te bouwen. Dit jaar bieden we hen die mogelijkheid en gaan we ontdekken hoeveel belangstelling ervoor is.’ Informatie over prijzen en voorwaarden van deze plaatsen vind je op https://shop.gildeveghel.nl.

Gevarieerd gezellig programma Veghel Vaderdag Vlooienmarkt
De Veghel Vaderdag Vlooienmarkt is een traditie met elk jaar veel bezoekers: verzamelaars, snuffelaars, koopjesjagers en mensen die gewoon een kijkje komen nemen om de sfeer te  proeven. ‘Maar de markt is méér dit jaar’, geeft de Vlooienmarkt-organisatie aan. ‘We zijn flink aan de slag met de voorbereidingen van het evenementenprogramma van die dag. Ook de Boerenbruiloft Commissie heeft ons laten weten dat ze flink wil uitpakken. Prachtig toch? Hierover gaan we jullie de komende periode graag informeren. Met de horeca en activiteiten wordt het zo een vaderdag voor jong en oud, met voor ieder wat wils!’