Maak van je vaderdag een feestje!

Zondag 18 juni 2023 vindt in en rondom de Markt de Veghel Vaderdag Vlooienmarkt plaats. De online kraamverhuur is goed op gang gekomen. Dus raden we alle marktkooplui uit Veghel en omstreken aan om op tijd hun kraam te huren. Via https://shop.gildeveghel.nl kun je uit de beschikbare plaatsen zelf je kraam kiezen. Nieuw dit jaar zijn de plaatsen waarbij je je auto naast je gehuurde kraam kwijt kunt. Ook hiervoor is al veel belangstelling.

‘Snuffelen en handelen’: ken je dat gevoel?
In bijna iedereen van ons zit een ‘koopjesjager’. Herken je dat gelukzalige gevoel dat je voor een prikkie iets op de kop hebt kunnen tikken, wat je graag wilde. Of dat zo goedkoop was, dat je het voor dat geld écht niet kon laten liggen. En velen van ons dromen ervan om ‘een eigen winkeltje te hebben’ waar je je spullen aan een nieuwe eigenaar helpt. Beide groepen ontmoeten elkaar op de Veghel Vaderdag Vlooienmarkt. Loop langs volgestapelde kramen en snuffel op je gemak door de uitgestalde spullen. Vind dat boek of beeldje dat je al lang zocht.

Huur jij ook een kraam op onze markt?
Alle marktkooplui met oude spullen zijn van harte welkom. De kraamverhuur komt goed op gang. Via https://shop.gildeveghel.nl kun je je kraam huren. Uit de beschikbare plaatsen kies je zelf je kraam. Betalen gaat gemakkelijk via een beveiligde iDEAL-verbinding.

Als primeur kun je dit jaar op het parkeerterrein aan de Deken van Miertstraat een plaats huren waar je je auto de hele dag bij je kraam kunt laten staan om zo makkelijker uit te laden en op te bouwen.

Kan een afbeelding zijn van 3 mensen, mensen die muziekinstrumenten bespelen, staande mensen en gitaar

Gevarieerd gezellig programma met optreden Pasta
Een prachtig onderdeel van het evenementenprogramma op die dag zijn de optredens van de band Pasta. ‘We zijn blij dat deze groep ras-muzikanten ook dit jaar weer op de Markt wil optreden’ zegt de Vlooienmarkt-organisatie. ‘Al meer dan 10 jaar spelen ze de nummers uit hun brede repertoire met hart en ziel. Die nummers hebben vaak een verhaal en als publiek voel je hun bezieling. Bezoekers van de Veghel Vaderdag Vlooienmarkt kunnen terecht bij de horecazaken op de Markt voor een hapje en een drankje. Met al die activiteiten wordt het zo een vaderdag voor jong en oud, met voor ieder wat wils!’