Laatste kaarten in de voorverkoop 

Wie zin heeft een zomers feestje met de juiste muziek moet zaterdag zeker Julianapark Live! bezoeken. In het Veghelse Julianapark staan optredens gepland van Rob Dekay, Yves Berendse en Disco Snolly Live. De laatste kaarten zijn nu in de voorverkoop voor 11 euro verkrijgbaar.   

Met een bezoek aan Julianapark Live! wordt dit jaar de zomervakantie muzikaal en feestend afgesloten. De ‘kuil’ achter de Bernadetteschool wordt hiervoor omgetoverd tot een sfeervol festivalterrein. De weersverwachting ziet er op dit moment prima uit, het bier is besteld dus niks staat een gezellige avond samen met je vrienden in de weg.

Perfecte setting
Met singer-songwriter Rob Dekay heeft Julianapark Live! de perfecte headliner geprogrammeerd. Samen met zijn live band brengt hij uptempo nummers en ballads, waarin duidelijk zijn liefde voor countrypop en bluegrass naar voren komt. Een ideale setting in het fraaie stadspark. Dekay werd bij het grote publiek bekend als Judas uit The Passion 2021 waarna hij een nummer 1 hit scoorde met ‘Ik ben maar een mens’. In het twintigste seizoen van het populaire tv-programma ‘Wie is de Mol’ bleek Dekay dé Mol te zijn. Dit jaar was de zanger op tv te zien in het ‘Het Perfecte Plaatje’.

Yves Berendse
Naast Rob Dekay vermeldt de gevarieerde line-up verder een optreden van zanger Yves Berendse, bekend van de hit ‘Zin in jou’. De te gekke live band Disco Snolly Live brengt een hommage aan het beste van de 70’s en 80’s gemixt met de mogelijkheden van nu. Hun spektakelshow is een volledig met spiegeltjes beplakte achtbaan door het beste muzikale tijdperk dat er ooit is geweest. DJ Tim Schellekens en het duo Joost & Sander verzorgen de warming-up en zijn het smeermiddel tussen de optredens.

Kaartverkoop
Tickets voor dit zomerse feestje kosten € 11,-. Scoor ze snel op www.kuussegatters.nl want aan de kassa kosten kaarten € 15,-! Voor Julianapark Live! geldt een minimale leeftijd van 18 jaar. Het evenement duurt van 19.30 tot 01.00 uur.