DJ’s en optredens van Snolly Live en Yves Berendse in het park op zaterdag 2 september

Het Julianapark staat zaterdag 2 september bol van de muziek. Dan staan er op een podium in ons sfeervolle stadspark diverse dj’s en bekende artiesten tijdens Julianapark Live! Carnavalsvereniging de Kuussegatters tekent voor de organisatie.

Ons prachtige park in het hartje van Veghel Centrum leent zich perfect voor een zomerse avond vol gezellige muziek. De enthousiaste geluiden over het Julianapark, na evenementen als Fabriek Magnifique en bouwdorp Veghel-in-Hout, stimuleerden carnavalsvereniging de Kuussegatters om in hun jubileumjaar nog een keer flink uit te pakken.

Met een bezoek aan Julianapark Live! sluit je op zaterdag 2 september de zomervakantie spetterend af. De ‘kuil’ achter de Bernadetteschool wordt hiervoor omgebouwd tot een sfeervol festivalterrein. Uiteraard is iedereen welkom om dit muziekfeest bij te wonen. De Kuussegatters organiseren nu eenmaal graag feestjes en laten daar heel Veghel (en de omgeving) graag van meegenieten.

Yves Berendse & Snolly Live
De line-up vermeldt nu al veel goeds. Gegarandeerd gaat het ‘openlucht-dak’ eraf met Snolly Live. Deze te gekke live band brengt een hommage aan het beste van de 70’s en 80’s gemixt met de mogelijkheden van nu. Van Whitney naar Aretha Franklin en van Donna Summer naar Queen. Ook zanger Yves Berendse, bekend van de hit ‘Zin in jou’, betreedt het podium in het park. Binnenkort schittert deze rijzende ster voor een uitverkocht AFAS. Daarnaast schuiven de dj’s Tim Schellekens en Joost & Sander achter het mengpaneel.


Goede ervaringen
Als C.v. de Kuussegatters hebben we goede ervaringen met evenementen in het Julianapark. Zo was de deelname aan de laatste twee edities van Fabriek Magnifique een groot succes. Tijdens de laatste editie in 2022 was het iedere dag ‘volle bak’ op het strandje met muziekkiosk aan de Aa. Misschien wordt met Julianapark Live! op zaterdag 2 september wel een mooie nieuwe traditie geboren, tussen twee edities van Fabriek Magnifique in.

Binnenkort volgt meer informatie over de kaartverkoop.