Na drie jaar van noodgedwongen afwezigheid, mochten we op 21 februari 2023 in zaal Mooz! dan eindelijk het eerste lustrum van De Jong van Toen vieren. En wat een geweldig feest was het! Onze doelgroep, de Veghelse ouderen, hebben volop genoten, en dat is waar we het voor doen!

Traditiegetrouw starten wij als organiserend comité direct na de Hofzittingen de organisatie weer op. Na de eerste vier edities in de tent op De Markt te hebben gevierd, vond het eerste lustrum in de prachtige en supergezellige zaal Mooz! plaats. Maar met de zesde editie gaan we weer terug naar onze bakermat, de Kuussegatters feesttent op de Veghelse markt!

Het concept staat onzes inziens als een huis, dus daar borduren we vol vertrouwen vrolijk op verder. Een leuk en gevarieerd programma, voornamelijk lokale artiesten, een hapje en drankje, uitstekende ontzorging door onze OPA’s, en uiteraard een bezoek van Prins Jaap en gevolg. Kortom, weer alles uit de kast voor onze zeer gewaardeerde jong van toen!

De uitnodigingen zijn verstuurd, dus we gaan vrijdagmiddag 9 februari in de Kuussegatters feesttent weer een mooi feestje bouwen!

Daor staode van te kéke!

Met feestelijke groet,

Comité De Jong van Toen

Ad, Leon, Jos, Emiel, Maarten, Hans, en alle trouwe vrijwilligers