Hallo Kuuskes en Kuussinnekes! Ik ben Jasper van Milt en met carnaval Jeugdprins Jasper d’n Urste! Ik woon op de Het Vlasven. samen met papa Peter en Mama Hellen en mijn broer Mathijs. Wij zijn een echt carnavalsgezin! Papa en mama hebben jaren muziek gemaakt met de carnaval, en mijn broer Mathijs heeft in de Jeugdraad gezeten en maakt nu muziek bij de Kuussebloazers. Ik zit in groep 8 van basisschool ’t Ven bij juf Marieke en Fenny. Het leukste op school vind ik gym. Ik hockey bij Geel- Zwart in de D1 en vind het heerlijk om buiten te spelen. Ook kan ik genieten om lekker te gamen of te gaan mountainbiken. Je kan me altijd wakker maken voor een lekkere nacho schotel maar als papa zijn pasta pesto gaat maken. Dan ren ik snel weg.

Ik hoop jullie te zien bij de optochten en het kindermatinee of het Mega Kuussebal! Want met carnaval zeggen wij: Vijf kirre elluf ut gu vanzelluf!! ALAAF!!

Adjudant Daan
Adjudant Daan is de zoon van Maarten en Hanneke Kanters. Daan is 11 jaar oud en samen met zijn ouders en zussen Maud en Joes wonen zij aan het Ven. Hij zit in groep acht van Basisschool ‘t Ven. Gym is zijn lievelingsvak, Taal vindt hij minder leuk. Daan speelt Voetbal bij JO-12-3 bij Blauw-Geel in Veghel.Verder vindt hij skiën en huttenbouwen leuk en spreekt hij graag met vrienden af om te gamen. Daan houdt niet van spruiten,maar wel heel erg van pizza, pannenkoeken en friet. Deze adjudant heeft veel zin om met het Busvolk op stap te gaan en er een super gave carnaval van te maken!

Adjudant Rhoan
Adjudant Rhoan woont samen met papa Patrick en mama Claudia vd Heuvel en heeft 2 broers en dit zijn Milan en Yoran. En samen wonen zij met hond Bruno op de Evertshoeven. Rohan is 11 jaar en zit in groep 8 bij Juf Ilse van basisschool de Uilenbrink. Op school vind Rhoan rekenen het leukste vak maar Leefstijl doet hij liever niet. Hij speelt voetbalt bij Blauw-Geel JO13-2, en is groot fan van voetbalclub PSV. Wat hij ook nog leuk vind is afspreken met zijn vrienden en gamen. Later wil Rhoan graag profvoetballer worden op bij de politie. Deze adjudant houd van gezond eten en het liefste broccoli, maar wel zonder zoete aardappel!

Hofnar Gijs
Hofnar Gijs is de zoon van Eef en Mariëlle Mengers. Gijs is 11 jaar oud en woont samen met zusje Janneke, hond Sjors en hun katten Joep en Rakker in de Rijnstraat. Hij zit op de bs de Ark bij meester Nico. Gijs eet het liefste pizza salami. Maar spinazie geeft hij snel aan de hond. Hij zit bij de Scouting bij de Scouts, met begeleider Joep. Deze hofnar is erg muzikaal want hij is een geweldige drummer. Ook vindt hij het heerlijk om te knutselen, chillen en buiten te spelen. Omdat hij graag proefjes doet wil hij later uitvinder worden.