Jeugd Carnaval in Kuussegat zoekt nieuwe leden

Voor de Jeugd van Kuussegat is er een hele boel te beleven en te doen tijdens carnaval. De jeugdoptocht, een kleurrijk Kuussegat knutsel-actie en niet te vergeten: het Mega Kuussebal op de Noordkade. Wil jij deel uitmaken van het bruisende jeugdcarnaval in Kuussegat? Meld je dan aan voor een van onze leuke jeugdactiviteiten!

De Raad van Elluf
De Jeugdraad van Elluf, met elf stoere jongemannen, hebben ook een speciale taak binnen het jeugdcarnaval. Tijdens het carnavalsseizoen zijn ze verantwoordelijk voor het bouwen van een feestje samen met de andere kinderen van het jeugdbusvolk. Met de Jeugdraad van Elluf erbij weet je gewoon dat het dak dak eraf gaat!

Wil jij ook bij de Jeugd Raad van Elluf?
Zit jij nu in groep 6 en denk je, dit is een tof feest! Wie weet feest jij volgend jaar het dak eraf bij onze Raad van Elluf tijdens carnaval in Kuussegat. Meld je snel aan voor de audities van de Raad van Elluf via e-mail: Jeugdraadvanelluf@kuussegatters.nl.
Auditie voor de Jeugd Raad van Elluf is op woensdag 8 mei

Dansmariekes en Tussengroep
De Dansmariekes en de Tussengroep zijn twee groepen meiden die met hun geweldige dansoptredens de sfeer erin weten te krijgen. Waar we ook naartoe gaan, naar de stallen of tijdens de optocht, zij brengen het feestje op gang!

Wil je ook mee dansen met de Dansmariekes?
Zit jij nu in groep 6 en denk je, dit is een tof feest! Dans dan komende carnaval mee met de Dansmariekes van Kuussegat! Meld je snel aan voor de audities van de Dansmariekes via e-mail: Jeugddansmariekes@kuussegatters.nl.
Auditie voor de Dansmariekes is op dinsdag 7 mei.

Kuussebloazers
De Kuussebloazers is een groep jonge muzikanten die deel uitmaakt van het jeugdcarnaval. Tijdens het carnavalsseizoen gaan ze overal mee naartoe met de Jeugdprins en zijn gevolg. Hoogtepunten zijn hun optredens tijdens de Jeugdhofzitting en in de carnavalsoptochten op een wagen. De Kuussebloazers brengen met hun muziek en enthousiasme de carnavalssfeer tot leven.

Meld je aan als Kuussebloazer
Maak jij muziek en lijkt het jou leuk om iedereen omver te blazen bij de meest swingende hofkapel van heel Kuussegat? Geef je dan op voor de Kuussebloazers via e-mail: Kuussebloazers@kuussegatters.nl. Hier is geen auditie voor maar bij benadering wordt er via de mail contact opgenomen!