Online kaartverkoop Hofzittingen gestart

Cv de Kuussegatters staat weer te popelen om te beginnen. Op vrijdag 17 en zaterdag 18 november wordt er weer een gloednieuw en spetterend Hofzittingsweekend georganiseerd in de Koekbouw op de Noordkade.

Hofzittingen
Op vrijdag 17 november staat de Noordkade bol van de spanning vanwege de onthulling van de nieuwe prins en heerser van Kuussegat met zijn adjudanten. Ook wordt op vrijdagavond de, nog geheime, Verdienstelijk Veghelnaar ontvangen met een prachtige muzikale ode. Op zaterdagmiddag vindt de Jeugdhofzitting plaats. Het is mooi om te zien hoe de grote en kleine carnavalsvierders zich wederom tijdens hetzelfde weekend verenigen en er samen een knalfeest van maken. Zaterdagavond maken de jeugd Kuussen en Kuusinnen weer plaats voor de tweede Hofzittingsavond. Deze avond wordt het kersverse Boerenbruidspaar onthuld. Dat allemaal op een vernieuwd podium waarop ons huisorkest, de Big Bandits, een prominente plek heeft gekregen. Beide avonden zitten bomvol met humor, slappe klets, zang, dans en sketches met o.a. de Opa’s, de Oma’s, De Kouwe Kant, Afslag Veghel, De Hangjongeren, Tonprater Joep de Wildt en nog veel meer mooie acts. De hofzittingsavonden worden afgesloten met een knallende afterparty door DJ-duo Martijn & Layla van Slapstick. Kortom een geweldig programma. We kunnen niet wachten!

Online Kaartverkoop
Koop je Hofzittingskaarten online via www.kuussegatters.nl. De kaartverkoop start op maandag 9 oktober vanaf 11.11 uur. Je kunt meteen zien welke plaatsen er nog beschikbaar zijn, klik ze aan en betaal via iDeal. Je ontvangt dan e-tickets via de mail. Print ze uit of houd je mail bij de hand tijdens de Hofzittingsavonden. Kaarten kosten voor vrijdag en zaterdag €23,50 euro (exclusief €1,09 online servicekosten).

Let op: Kaarten voor zaterdagavond zijn uitverkocht!