Jubilerende muziekvereniging Frisselstein en c.v. de Kuussegatters slaan handen ineen.

Muziekvereniging Frisselstein en c.v. de Kuussegatters organiseren zondag 5 februari 2023 in de Grote Zaal van De Blauwe Kei het Concert Carnavalesque. De jubilerende Veghelse verenigingen slaan de handen ineen voor een vrolijke en verrassende, muzikale middag met een vleugje humor.

In 2023 bestaat Muziekvereniging Frisselstein 100 jaar en carnavalsvereniging de Kuussegatters 55 jaar. Daar staat ieder natuurlijk op zijn eigen manier bij stil. Muziek is echter ook wat beide verenigingen al jaren verbindt en ook nu samenbrengt bij de organisatie van dit concert. Veel leden van Frisselstein waren of zijn actief binnen de Veghelse blaaskapellen, die tijdens de carnaval voor vrolijke noten in de straten en kroegen zorgen.

Jong en oud
De orkesten TOF, Eigenwijs, het Groot Orkest van Frisselstein en de slagwerkgroep verzorgen de muziek tijdens de feestelijke middag in De Blauwe Kei. Bekende melodieën uit ‘die goeie ouwe tijd’ worden afgewisseld met muziek van nu. Het wordt een tijdreis vol verrassingen.

Jonge talenten en muzikanten van weleer betreden samen het grote podium van ons Veghelse theater. Verleden en heden smelten daarbij moeiteloos samen. Natuurlijk klinkt ook het bekende ‘In Veghel viert men carnaval’. Meezingen mag!

Kaartverkoop
Kaarten voor Concert Carnavalesque op zondag 5 februari 2023 zijn te koop via de website van De Blauwe Kei www.blauwekei.nl/concert-carnavalesque en kosten € 22,- dit is inclusief een pauzedrankje. Het concert begint om 14.00 uur. Na afloop is er een gezellige nazit, met muziek uiteraard, in de foyer.