BOE-kenbal aan de Aah tijdens Fabrique Magnifique

Welkom bij het roemruchte BOE-kenbal aan de Aah, waar verhalen tot leven komen en je fantasie de vrije loop kan laten! Dit jaar staat Fabriek Magnifique in het teken van “verhalen” en wij nodigen jou uit voor een betoverende avond vol avontuur en mysterie.

Op het BOE-kenbal gaan sterke verhalen rond, en dat zal dit jaar niet anders zijn. De line-up is veelbelovend en neemt je mee terug naar de sfeer van weleer. Verwacht spannende vertellingen, boeiende anekdotes en meeslepende artiesten die je verbeelding prikkelen. Laat je betoveren door de artiestenvertellers die elk een uniek verhaal te vertellen hebben, en geniet van hun muzikale intermezzo’s die je helemaal in de juiste stemming brengen.

Maar dat is nog niet alles! Dit jaar hebben we een aantal verrassingen in petto die je absoluut niet mag missen.

Begin je avond met een wandeling door het park en volg het rechte pad naar het Strandje, waar een magische wereld op je wacht. Laat je verrassen door de betoverende decoraties, de sfeervolle verlichting en de gezellige sfeer. Dit is dé plek waar verhalen tot leven komen en jij zelf deel kunt uitmaken van een onvergetelijk avontuur.

Het BOE-kenbal aan de Aah is een unieke ervaring die je niet wilt missen. Of je nu een liefhebber bent van sterke verhalen, een fanatieke boekenwurm, of gewoon op zoek bent naar dagen vol vermaak en gezelligheid, er is voor ieder wat wils.

Kom en beleef het BOE-kenbal aan de Aah, waar muziek tot leven komt en herinneringen worden gemaakt. We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen op deze magische dagen!