Tess
Ik ben Tess van den Ham en ben 9 jaar en zit op de Uilenbrink in groep 6. Ik woon in Veghel met mijn papa Ron en mama Kim. Ik heb een zusje Lynn en broertje Dex en 2 poezen Coco en Abby. Ik zw em bij Nautilus en speel volleybal bij Skunk en verder vind ik het erg leuk om te knutselen, spelletjes doen, te lezen, roblox spelen en te dansen.

Ik ga graag bij familie op bezoek om daar met mijn neven en nichten te spelen, samen spelletjes te doen of lekker samen te eten. Ik vind BBQ altijd erg gezellig en lekker maar lust ook graag pannenkoeken, frietjes en zelfs spruitjes. Op televisie kijk ik graag naar Rik en Jesper en Djamila. Verder hou ik erg van carnaval vieren en ik vind het dan ook erg leuk dat ik gevraagd ben om de boerin te zijn van het jeugd boerenbruidspaar. Alaaf!

Thomas
Hallo, ik ben Thomas Huitema. Ik ben negen jaar oud en zit in groep 6 van de Uilenbrink. Mijn juf heet Romy. Ik heb een oudere zus Rosa, zij is 12 jaar en ik heb nog een broertje Ruben en hij is 5 jaar. Mijn hobby’s zijn judo en volleybal. Op woensdag heb ik judo training en op zaterdag heb ik volleyball training. Een keer in de maand heb ik met de volleyball een toernooi.

Daarnaast vind ik het leuk om te bouwen met de lego. In mijn vrije tijd vind ik het fijn om te Netflixen. Mijn lievelingseten is frietjes met een frikandel. Ik lust heel graag koekjes. Ik hou ervan om bij mijn opa’s en oma’s op visite te gaan, dat vind ik gezellig! Als laatste wil ik graag vertellen dat ik het superleuk vind dat ik dit jaar boer mag zijn… en als ik echt een boerderij zou hebben dan wil ik  kippen, varkens, schapen, geiten en koeien!