Alaaf aan het nieuwe Jeugd boerenbruidspaar Lola en Riv!

Ik ben Lola Franken, 8 jaar oud en zit in groep 5 van basisschool De pionier, in de klas bij juf Daniek. Mijn grote hobby is paardrijden op mijn lievelingspony Ali bij manege Hogerduinen. Ik vind t ook leuk om paarden naar de wei te brengen en te poetsen, wassen, en voeren. Verder hou ik van kleuren, en in huis geheime kamers bouwen. Ook hebben wij thuis 2 honden, Harrie en Marie, die ik graag trucjes leer!

Ik vind het heel leuk om samen met Riv het boerenbruidspaar te zijn deze carnaval! We gaan er een gezellig feest van maken! Groetjes Lola

Hoi ik ben Riv van der Heijden 8 jaar en kom uit Veghel. Ik zit op basisschool de Pionier in groep 5 samen met Lola bij juf Daniek. Mijn hobby’s zijn vooral voetbal. Zelf voetbal ik bij Blauw-geel in het team Jo9-7 waar ik heel graag train en wedstrijden speel. Mijn favoriete voetbalclub is PSV!!

Ik ga graag naar wedstrijden samen met papa. Verder heb ik een cavia als huisdier, Ollie heet hij waar ik heel gek op ben.

Mijn zus Tess zit dit jaar voor het eerst bij de kleine dansmariekes dus dat is extra leuk om samen van deze carnaval te mogen genieten. Ik heb er enorm veel zin in om deze carnaval samen met Lola het Boerenbruidspaar te mogen zijn, we gaan er samen een groot FEEST van maken, en hopelijk doen jullie met ons mee!

ALAAF!! 

Groeten van Riv