Full Moon Party

Op zaterdag 10 februari wordt er weer een knallende Qmusic Full Moon Party in de Podiumzaal op de Noordkade in Veghel georganiseerd. Dit carnavalsfeestje is speciaal voor alle middelbare scholieren uit Veghel en omgeving.

Volwassenen hebben tijdens carnaval vaak van alles te kiezen. De agenda’s zijn overvol. Voor jongeren die nog geen alcohol mogen drinken is dat anders. Gelukkig is daar de Qmusic Full Moon Party! Dit event wordt gehouden in de Podiumzaal op de Noordkade en biedt plek aan 650 jongeren. De locatie is uitermate geschikt voor dit feest. Er zijn ongeveer 25 vrijwilligers aanwezig om alles in goede banen te leiden. Zo is er een EHBO-post en controleren we of er geen alcohol mee naar binnen wordt gesmokkeld. Tot nu toe gaat dat uitstekend.

Entertainment
Voor het entertainment huurt de Veghelse carnavalsverenging een dj-team van Qmusic in. “Hans Koolen uit Heeswijk-Dinther is er altijd bij. Samen met een collega zorgt hij voor een feestje. Ze maken gebruik van een mooie videowall en delen gadgets uit. Naast carnavalsmuziek draaien de dj’s verschillende hitjes.”

De Qmusic Full Moon Party begint om 19.30 en duurt tot 00.00 uur en is toegankelijk voor de jeugd van dertien tot en met zeventien jaar. Ook als je twaalf jaar bent maar al wel in de brugklas zit ben je welkom. Neem dan wel je schoolpas mee.