Kaartverkoop Hofzittingen van start!

Cv de Kuussegatters staat te trappelen om het nieuwe carnavalsseizoen af te trappen! Op vrijdag 15 en zaterdag 16 november vindt het spectaculaire Hofzittingsweekend plaats in de Koekbouw op de Noordkade, en vanaf vrijdag 11 oktober kun je jouw kaartjes bemachtigen!

Hofzittingen vol verrassingen
Hofzittingen 2024 Op vrijdag 15 november wordt de Noordkade omgetoverd tot een bruisende Hofzittingszaal. Het concept van de “oploop” – waarmee artiesten en publiek dichter bij elkaar worden gebracht – is terug, en ook dit jaar wordt het weer een fantastische avond vol humor, muziek en verrassingen. Sam Verhoeven, voorzitter van de Hofzittingen, geeft alvast een voorproefje: “Dit jaar trappen we af met een spectaculaire LIVE openingsact, begeleid door de Big Bandits, twee zangeressen en een dansgroep. Dat wordt echt vet!”

De vrijdagavond is extra spannend door de onthulling van het nieuwe trio en de heerser van Kuussegat, en natuurlijk mogen we genieten van de dansoptredens van de Dansmariekes. Ook wordt op deze avond de Verdienstelijk Veghelnaar bekendgemaakt, en Tonproater Tom van Osch kruipt in de hilarische rol van een bruidje. Op zaterdagavond volgt hetzelfde programma, maar met de onthulling van het nieuwe boerenbruidspaar en hun getuigen. Beide avonden eindigen met een knallende afterparty verzorgd door DJ Confetti Dave.

Online kaartverkoop
De online kaartverkoop voor de Hofzittingen 2024 start op vrijdag 11 oktober om 11:11 uur. Kaarten kosten €23,50 per stuk (exclusief €1,07 servicekosten). Zorg dat je op tijd bent, want de Hofzittingen zijn snel uitverkocht. Print je e-tickets uit of bewaar ze in je mail, en maak je klaar voor een avond vol spektakel en plezier! Alaaf!