Veghel maakt zich klaar voor een spectaculaire avond vol muziek en gezelligheid tijdens het evenement ‘Heel Veghel Zingt Mee’ op zaterdag 17 juni! Dit unieke zangspektakel, belooft een onvergetelijke avond te worden waarbij teams tegen elkaar strijden en het publiek uit volle borst kan meezingen.

Nieuw dit jaar is de toevoeging van een heerlijke BBQ, verzorgd door het Foettiem van de Kuussegatters. Van 18:00 tot 19:30 uur kunnen bezoekers genieten van heerlijk eten om energie op te doen voor het evenement. De ontvangst begint om 20:00 uur en het evenement zelf start om 20:30 uur, waarbij teams verdeeld zijn over de 5 kroegen op de Veghelse Markt.

De ticketverkoop voor Heel Veghel Zingt Mee start op zaterdag 29 april om 13:00 uur. Zorg dat je er snel bij bent om een plekje te bemachtigen voor dit bruisende evenement. Koop je tickets via: Kaartverkoop Heel Veghel Zingt Mee . En bereid je voor op een avond vol gezelligheid, meezingers en samen proosten!

“We zijn ontzettend enthousiast over de nieuwe toevoeging van de BBQ en de teams die tegen elkaar gaan strijden”, aldus de organisatie. “Het wordt een avond om samen te zingen, te lachen en te genieten van de geweldige sfeer op de Veghelse Markt. We kunnen niet wachten om iedereen te verwelkomen!”

Heel Veghel zingt mee is een evenement dat bekend staat om zijn gezelligheid en saamhorigheid. Met teams die strijden voor de eer en het publiek dat uit volle borst meezingt, belooft het een avond te worden om nog lang over na te praten. Mis het niet en zet 17 juni alvast in je agenda! Voor meer informatie en updates over Heel Veghel zingt mee, volg de Instagram en Facebook van @heelveghelzingtmee. We hopen je te zien op zaterdag 17 juni voor een onvergetelijke avond vol zangplezier!